Overslaan en naar de inhoud gaan

Kent u het belang van een onafhankelijke makelaar?

Credimo werkt altijd via onafhankelijke krediet- en/of verzekeringsmakelaars. Wij leggen u graag uit waarom.

A.V.I.

Onafhankelijk deskundig advies

In tegenstelling tot de krediet- en /of verzekeringsagent is de onafhankelijke krediet- en/of verzekeringsmakelaar niet gebonden aan één welbepaalde maatschappij en de eventueel daarbij horende opgelegde objectieven.  Hij verschaft u neutraal en deskundig advies over verzekeringen, kredieten en/of spaarverzekeringen. Of u nu particulier, zelfstandige of kmo bent, hij biedt u steeds de meest geschikte oplossing.   

Aan de beste voorwaarden

De onderlinge concurrentie tussen de verschillende maatschappijen zorgt ervoor dat er regelmatig speciale acties en/of kortingen worden aangeboden. Zonder exclusiviteitscontract kan uw onafhankelijke makelaar voluit uw belangen verdedigen zodat hij/zij u steeds de meest gunstige voorwaarden kan aanbieden.

Uitgebreid productengamma

Aangezien een krediet- en/of verzekeringsmakelaar samenwerkt met verschillende maatschappijen biedt hij u ook een zeer ruim aanbod aan passende oplossingen. Het productengamma van een krediet- en/of verzekeringsagent is niet zo uitgebreid.

Permanente bijscholing

Een onafhankelijk makelaar dient ook te voldoen aan alle wettelijke normen. Hij dient te beschikken over een FSMA nummer en te beantwoorden aan de nodige  kennisvereisten.  De naleving van de permanente bijscholing is dan ook verplicht. 

U ziet, kiezen voor een onafhankelijke makelaar biedt tal van voordelen.

Credimo verdeelt haar producten uitsluitend via onafhankelijke krediet- en/of verzekeringsmakelaars.  Een weloverwogen keuze die zowel u als Credimo voordelen biedt.  Credimo hoeft niet te investeren in een eigen kantorennetwerk en dit resulteert voor u als klant in betere tarieven. 

Raadpleeg onze verschillende oplossingen in kredieten en tak 21- en tak 26 spaarverzekeringen.

Bent u op zoek naar een hypothecair krediet? Simuleer uw lening en vul het contactformulier in, wij zullen u in contact brengen met een kredietmakelaar.

Meer gerelateerde artikelen

<span>Hypothecair krediet met voorschotten</span>

Het aangaan van een hypothecair krediet is een ernstige zaak, die velen slechts éénmaal in hun leven meemaken.  Het verplicht de ontlener tot het aangaan van het engagement om gedurende een lange tijd maandelijks een bedrag te betalen.

 

P.V.D.S.